Onze missie

Wat Uitzicht Uitzicht maakt

Bij Uitzicht bieden we zorg op een hoog niveau. Dit bereiken we door drie peilers: ons professioneel team, onze persoonlijke aanpak, alsook een aanpak op maat van jouw noden.

Ons professionele team is uitgekiend divers. Hierdoor kunnen we voldoende ervaring en expertise aan de dag brengen om samen met jou te werken aan jouw zorgen. We bieden jou graag weer perspectief en maken onszelf liefst overbodig.

Deze samenwerking maakt iedere begeleiding uniek en persoonlijk. Hoewel we professionaliteit hoog in het vaandel dragen, willen wij als team graag verder gaan dan enkel het behandelen van een cliënt. We geloven er sterk in dat een begeleiding meer is dan een stappenplan uitvoeren. Het samengaan van wetenschappelijke inzichten en intuïtieve ervaring biedt volgens ons de beste kans op blijvende verandering. De aanpak binnen jouw begeleiding is dan ook in samenspraak. We hanteren vaak een eclectische, maar soms ook specifieke therapiestijl (cognitieve gedagstherapie, systeemtherapie, cliëntgerichte therapie, IV, ACT,…)

Twijfel dus niet en contacteer ons. Vanuit jouw verhaal kunnen we samen kijken wie binnen ons team het best samen met jou aan de slag kan gaan.