Het team

Jeroen Prossé

Klinisch psycholoog en seksuoloog

Motor achter het team & coördinator

Speerpunten:

praktisch denker, motiverend, creatief

Begeleiding van psychologische zorgen zoals angsten, depressie, onzekerheid, burn-out en gezinsmoeilijkheden. Alsook seksuele en relationele moeilijkheden, denk hierbij aan pijn bij het vrijen, erectieproblemen, overspel, seksverslaving, onzekerheden en communicatiemoeilijkheden. Expertise binnen narcisme.

Kenmerkende uitspraak:

“Als je van een goudvis verwacht dat hij in een boom gaat klimmen, zal je teleurgesteld worden.”

An Quaghebeur

Criminologe en seksuologe

Koppels- en partnerrelatietherapeut

Postgraduaat psychotherapie in de interactionele vormgeving

Begeleiding van volwassenen en tieners bij allerlei seksuele en relationele thema’s zoals bijvoorbeeld seksuele identiteit, verlangen, opwinding, orgasme, lichaamsbeeld en seksuele ontwikkeling. Vanuit het uitgangspunt het zich oké voelen bij de eigen seksualiteit, binnen de relatie of met het gedrag.

Als algemeen IV therapeut wordt met een mix van lichaamsgerichte, creatieve en gesprekstherapie aan groei, verwerking, zelfvertrouwen, inzicht, verandering, aanvaarding, … gewerkt.

Speerpunten:

communicatie, herstel, weerbaarheid

Bart Anseeuw

Experimenteel psycholoog, cognitief wetenschapper en klinisch psycholoog

Speerpunten:

Heel brede theoretische kennis, praktische toepassing, samenwerkend

Samenwerken bij het botsen op angsten en depressie, identiteit of persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige inzake autisme. Begeleidt daarnaast ook mensen die worstelen met verslaving, zoekende zijn inzake hun seksualiteit of gender.

Kenmerkende uitspraak:

"Uit het idee dat het zelf ons niet gegeven is, volgt er slechts één praktisch gevolg: we moeten onszelf creëren als een kunstwerk ." (-Michel Foucault)

Ilse Wauters

levensloopbaancoach, bedrijfscoach en trainer.

Ik startte mijn eigen onderneming in 2016, na een rijkgevulde loopbaan als coach, teamcoach en consultant in HR en kwaliteitszorg. Ik zet mijn talenten en passie in op een manier die heel goed bij mij past en waarin ik goed ben, nl. als oplossingsgericht en inspirerende coach, met een oprechte belangstelling voor de mens, voor zijn verhaal en de drempels of vragen in zijn levens-loopbaan.

Ik maak mensen sterker en veerkrachtiger na een burn-out, vergroot de draagkracht en het geluk na lange periodes van stress, ik leer mensen om anders te kijken naar en om te gaan met hun perfectionisme. Tot slot maak ik studenten en volwassenen graag wegwijs in hun competenties, talenten en waarden en zoek samen met hen naar de opleiding of de job die het beste bij hen past.

Ik bied zowel individuen als bedrijven Zinvolle, Ondubbelzinnige, Scherpzinnige, Diepzinnige, Fijnzinnige en soms ook Eigenzinnige Inzichten om met meer goesting te leren, te leven en te werken.

Ik ga voor een hands-on,  no-nonsense, oplossings- en resultaatgerichte aanpak die structuur brengt. Ik doe dit vanuit een grote betrokkenheid bij mijn klant, vanuit een oprechte nieuwsgierigheid naar de vraag van mijn klant, op een warme en vriendelijke manier en altijd vanuit een positieve invalshoek!

Bernice Thielens

Klinisch psycholoog i.o.

Volwassenen en jongvolwassenen kunnen bij mij terecht met uiteenlopende psychische klachten zoals angst, stress, rouw, piekeren, zelfbeeld- en identiteitsproblemen, moeilijkheden met emotieregulatie,…

Ik hecht veel belang aan het uitbouwen van een veilige therapeutische relatie, waarin het comfortabel aanvoelt om samen kwetsbare en confronterende thema’s uit het verleden en heden te verkennen. Doorheen de gesprekken leer je jezelf beter kennen en gaan we samen op zoek naar een nieuw en helpend perspectief. Dit doen we op een oplossingsgerichte manier met praktische toepassingen. We werken dan op eigen tempo aan een duurzaam herstel zodat er genoeg vertrouwen is om alleen verder te kunnen.